Wellnessophold

Par på wellnessopholdEr et wellnessophold noget, som du holder meget af? Eller har du dit første wellness-ophold til gode? Det kan være mange gode grunde til at booke et ophold på et wellnesshotel. Alle kan have brug for at hive et par dage ud af kalenderen for at lade sig forkæle. Se de mange fristende tilbud her nederst på siden.

Forestil dig, at du tilbringer det meste af dagen på at lade dig forkæle. Du bor på et lækkert hotel, du har adgang til en vifte af spa-oplevelser, gourmetmåltider, massage og behandlinger. Lyder det som noget for dig, så tjek de attraktive wellnessophold herunder. Hvilket ophold vil du booke næste gang?

Hvor kan du tage hen på wellnessophold?

Der findes flere hoteller i landet, hvor du kan booke et wellnessophold. Du kan finde ophold både i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Desuden byder vores nabolande, Sverige og Tyskland, også på nogle herlige ophold, der indebærer wellness. Se for eksempel, hvad de kan tilbyde i Sydsverige og Nordtyskland.

Herhjemme kan du kombinere dit wellnessophold med at opleve det område, som hotellet ligger i. Der findes hoteller med meget attraktive wellnesspakker både i landlige omgivelser og i større byer, som Hobro, Aalborg, Kolding og selvfølgelig i hovedstaden. Book et ophold til dig selv eller til hele familien.

Se de mange dejlige former for forkælelse, som de forskellige hoteller tilbyder, og vælg det wellnessophold, som du helst vil booke.

Hvad kan et wellness-ophold indebære?

Når du booker et wellness-ophold, så kan du forvente det samme, som du kan af et almindeligt hotel. Plus de særligt wellness-relaterede tilbud. Det kan variere fra hotel til hotel, hvad der tilbydes af wellness. Det kan for eksempel være:

  • Indendørs swimmingpool
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Dampbade
  • Udendørs saltvandspool
  • Massage
  • Skønhedsbehandlinger

Ud over denne type wellness kan der også være nogle af hotellerne, der tilbyder forskellige former for aktiviteter. Det kan eventuelt være i form af et fitnesscenter, yoga, meditation, golf, tennis eller andre former for sport.

Både aktiviteterne og wellnessoplevelserne er sunde for din krop og for dit sind. Du kommer helt ned i gear, og du får fornyet energi efter sådan et wellness ophold. Det bør du unde dig selv af og til.

Tjek de forskellige wellness ophold, inden du booker. Hvad har det enkelte hotel at byde på? Og hvordan matcher det dine ønsker og forventninger?

Tjek udvalget af ophold med wellness her!

Find dit kommende wellnessophold blandt forslagene her. Book det med det samme. Så kan du godt begynde at glæde dig til at komme afsted.

Viser alle 20 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!