Althoff Hotel Fürstenhof Celle

Tilbud

Althoff Hotel Fürstenhof Celle

kr. 1.113,20

Fürstenhof Celle ligger i et barokslot fra 1680, i den middelalderlige kongelige by Celle i Niedersachsen. Hotellet har wellness.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088361683
Kategori:

Beskrivelse

30 km fra Hannover er dette luksuriøse hotel, beliggende i et slot 1600 -tallet i den historiske by Celle. Celle er en smuk by med mange bindingsværkshuse og kirker. Gå på de hyggelige bilfrie gader i gågaden centrum og shoppe i byens butikker. Også tage en tur til Hannover, en levende by med en stor kulturel mangfoldighed og derudover Tysklands ældste skyskraber.
Start dagen med en lækker morgenbuffet i det hyggelige morgenmadslokale. Hotellets restaurant Endtenfang har en Michelinstjerne og er en af de bedste restauranter i regionen Niedersachsen. Middagen er Inspireret af middelhavskøkken og serveres til hyggelige matchende vine. Hotellet har et wellness- center, der tilbyder en indendørs swimmingpool og sauna.
De 73 elegante værelserne på Fürstenhof Celle er indrettet i engelsk landstil og har TV, radio, telefon, minibar og badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet. De tilbyder gratis Wifi.

Copyright 2023 - Pilanto Aps