AMBER HOTEL Chemnitz Park

AMBER HOTEL Chemnitz Park

kr. 782,25

Amber Hotel Chemnitz Park er bekvemt placeret i udkanten af byen Chemnitz. Oplev den spændende by og nyde naturen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088290734
Kategori:

Beskrivelse

Chemnitz og områderne omkring byen indbyder til en varieret ferie. I nærheden af hotellet er rart vandre- og cykelstier, og fem kilometer fra hotellet er centrum for Chemnitz, med en fascinerende historie og et godt udvalg.
Byen er en af Tysklands vigtigste industribyer, og her er Industrial Museum, og flere historiske steder og monumenter, der fortæller om tiden mellem 1953 og 1990, da Chemnits blev kaldt Karl-Marx-Stadt. Byen har gode indkøbsmuligheder, og for dem der ønsker at være aktiv er tennis, bowling, squash og badminton i umiddelbar nærhed af hotellet. Gå ikke glip af at nyde den lokale mad og drikke, tage et sæde i en af byens mange øl haver (biergarten) og slappe af med et glas af den lokale øl Das pils i hånden.
Hotellet serverer morgenmad, frokost og middag. Der er også en hyggelig bar og en øl haven til afslappende dage og aftener. Baren er lukket om søndagen.
Amber Hotel Chemnitz Park tilbyder 103 komfortable værelser med et skrivebord, telefon, tv, radio , minibar og eget badeværelse. Der er også ikke-ryger værelser og nogle værelser har Wifi.

Copyright 2023 - Pilanto Aps