Aparthotel Ons Epen

Tilbud

Aparthotel Ons Epen

kr. 1.088,73

Slappe af på komfortable Appartementen Hotel Ons Epen i maleriske Epen og forkæl dig selv i de fremragende wellness-faciliteter.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088325617
Kategori:

Beskrivelse

Appartementen Hotel Ons Epen er beliggende i et roligt område i den charmerende landsby Epen som er omgivet af idylliske landskab der inviterer til lange gåture og forfriskende cykelture.
Nyd den vidunderlige lille by charme i Epen og drage fordel af de herlige øjeblikke af ro som du kan finde i de smukke miljøer. Fra Epen kan du også lave dejlige ture i området til historiske attraktioner som slottet Vaalsbroek Vaals, eller fremragende shopping og fine restauranter i byer som Valkenburg.
Start din dag med en lækker morgenmad på hotellet. I nærområdet finder du gode restauranter og caféer, hvor du kan spise en dejlig frokost eller middag. For din komfort og afslapning tilbyder hotellet et dejligt sauna-område med finsk sauna, infrarød sauna, dampbad, regnbruser og et afslapningsrum med en hyggelig pejs.
Hotellet tilbyder otte lejligheder som alle har et tekøkken med mikrobølgeovn, køleskab, opvaskemaskine, kedel og kaffemaskine. I den separate stuen er der en opholdsstue med sofaer, TV, radio, cd-afspiller og telefon. De private badeværelser har bruser og/eller bad og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps