Best Western Hotel Dortmund Airport

Tilbud

Best Western Hotel Dortmund Airport

kr. 557,41

Balladins Superior Hotel Dortmund Airport er tæt på tyske byen Dortmund i Ruhr-området.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088294000
Kategori:

Beskrivelse

Fra Balladins Superior Hotel Dortmund Airport er nem adgang til byens centrum for at besøge Museum of Modern Art, Museum am Ostwall, gå til en restaurant eller slentre i Westfalen park.
Dortmunds centrum er bilfri og perfekt til en shoppingtur. For at få et overblik over byen, kan du få op til tv-huset Florian, som giver dig en fantastisk udsigt 212 meter over luften.
Dortmund var i mange år en kul- og stål by, og det er værd at besøge den westfalske Industrimuseum, hvor du vil finde den gamle mine Zollern II / IV.
Start din dag med en lækker morgenmad i morgenmadslokalet på hotel. I aften er der retter fra internationale køkken på restauranten Lindbergh, opkaldt etter aviatoren Charles Lindbergh. Propeller Bar serverer en god drink eller en kold øl. Hotellet kan rumme flere sportaktiviteter og underholdning. Her kan du spille en omgang squash, tennis, badminton, billard, eller slappe af i saunaen.
Balladins Superior Hotel Dortmund Airport er et 4-stjernet hotel med 96 værelser.
Alle værelser har tv med betalings-tv, telefon, skrivebord, minibar, gratis trådløs internetadgang og badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps