Business Vital Hotel am Rennsteig

Tilbud

Business Vital Hotel am Rennsteig

kr. 932,13

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088360532
Kategori:

Beskrivelse

Business Vital Hotel am Rennsteig er beliggende i byen Suhl i Thüringen-skoven i det centrale Tyskland. Hotellet har blandt andet sauna, fitnesscenter og egen bowlingbane. Nyd det grønne hjerte i Tyskland med vidunderlige udflugter i naturen!
Værelserne på Business Vital Hotel am Rennsteig har tv, telefon, skrivebord, stol, trådløs internetadgang og badeværelse med badekar / brusebad. Nyd en drink i baren eller forkæl dig selv med en god frokost eller middag i hotellets Emotions restaurant. Slap af i saunaen efter en lang vandretur i naturen. I det moderne fitnessrum kan du holde dig i form selv på ferie. Dette hotel er meget alsidigt.
Business Vital Hotel am Rennsteig ligger i den populære tyske delstat Thüringen. I Thüringen kan du forvente vidunderlige vandre- og cykelstier samt fuglesang, små floder og en fantastisk udsigt over landskabet. Du kan cykle, vandre eller mountainbike her. Hvad hvis vejret ikke spiller sammen? Så skal du prøve et besøg i det hyggelige centrum af Suhl. Du kan også gå til zoologisk have, hvor du kan se dyreliv og eksotiske arter. Om vinteren er der mulighed for skiløb eller langrend omkring Suhl.

Copyright 2023 - Pilanto Aps