Dalecarlia Hotel & Spa

Tilbud

Dalecarlia Hotel & Spa

Original price was: kr. 1.233,13.Current price is: kr. 914,50.

Quality Hotel Dalecarlia er smukt beliggende på en bakke med en betagende udsigt over søen Siljan og ægte dala-atmosfære.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088439895
Kategori:

Beskrivelse

Dalecarlia Hotel & Spa i Tällberg er et firestjernet hotel med en ægte Dala-atmosfære. Hotellet ligger naturskønt højt oppe på en bakke med en vidunderlig udsigt over Siljan. Her slapper du af i hotellets dejlige Spa, spiser fantastisk mad i restauranten og nyder bare at passe på dig selv for en stund.
Restauranten på Dalecarlia Hotel & SpaKøkkenet er hjertet af hotellet. Der stræber de hele tiden efter at udvikle nye spændende smagskombinationer ved at bruge elementer af lokalt producerede råvarer og sæsontilpasse menuen til den bedste kvalitet. Derudover er der en solid drinksliste, der er dynamisk og skifter form hele tiden, for at bringe spændende nyheder ind og holde høj kvalitet.
Dalecarlia SpaDalecarlia Hotel & Spa åbnede dørene til sin nyrenoverede spa i efteråret 2013. Deres behandlingsliste er blevet opdateret med nye behandlinger med fokus på mindfulness og meget mere. Desuden ny fælles sauna med udsigt til Siljan, varme kilder og hvilerum. Spa-afdelingen, som er en af Sveriges første, blev indviet i 1995. Her er en skøn atmosfære med dejlige panoramavinduer og nærheden til naturen og den fantastiske udsigt. Nyd pools, sauna, spabad og fitnesscenter. Åbningstider: Mandag-fredag 10.00-20.00, lørdag-søndag 09.00-20.00. Familietimer i Spa for børn op til 12 år mandag-fredag 10.00-13.00, lørdag-søndag 09.00-12.00
Værelserne på Dalecarlia Hotel & SpaHotellet har forskellige typer værelser. Til fælles har de en fantastisk udsigt fra værelserne. Vil du være sikker på at vågne med Siljan, er det muligt at reservere med yderligere 100 SEK per person per nat. Trådløst WiFi, tv, hårtørrer og minibar er til rådighed på alle værelser. Kæledyr er tilladt i værelsestyperne Economy Room og Deluxe Dobbeltværelse. Hvis du ønsker at medbringe dit kæledyr, bedes du kontakte kundeservice på info@hotelspecials.se inden booking.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!