Dorint Hotel Venusberg Bonn

Tilbud

Dorint Hotel Venusberg Bonn

Original price was: kr. 887,72.Current price is: kr. 814,01.

Dorint Hotel Venusberg ligger fem kilometer uden for centrum. Nyd dit ophold på hotellet med en terrasse med en fantastisk udsigt.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088293941
Kategori:

Beskrivelse

Besøg Beethoven House og Bonn Kunstmuseum, beundre udsigten over Rhindalen fra ruinerne af Drachenfels, eller nyde god mad og drikke på en af byens udendørscafeer.
For dem der ønsker at gå på shopping, byen tilbyder hyggelige shoppinggader.
Bonn er en by med over 2000 års historie, hvor både Ludwig van Beethoven og Karl Marx blev født, som i løbet af 1900’erne frem til 1990 var hovedstad i Tyskland, som har en af de største gågade i Tyskland. Denne smukke og spændende by byder på noget for enhver smag.
Hotellet serverer dagligt en velsmagende morgenmad, og der er også en hotelbar med diverse drikkevarer og lette måltider og i deres restaurant Basilico. I Bonn centrum tilbyder en bred vifte af hyggelige restauranter. Hotellet tilbyder et wellness-center med indendørs swimmingpool, dampbad og sauna.
Dorint Hotel Venusberg har 85 værelser, alle med aircondition, internet, tv , radio, minibar , aircondition og badeværelse med badekar og / eller brusebad og toilet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!