Dutch Design Hotel Artemis

Tilbud

Dutch Design Hotel Artemis

kr. 738,74

Nyd luksusen på det trendy Design Hotel Artemis som ligger i den vestlige udkant af Amsterdam. Man kommer nemt til centrum med offentlig transport.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088295261
Kategori:

Beskrivelse

Fire-stjernede Design Hotel Artemis er beliggende i et roligt område i den vestlige udkant af Amsterdam. Med offentlig transport kommer man nemt til centrum af Amsterdam med alt, hvad byen har at byde på af kultur, historie og underholdning. Shop på de ni gader og besøg berømte museer i museumskvarteret. Tag en slentretur langs de berømte kanaler og nyd den smukke arkitektur rundt omkring i byen.
Hotellet er et unikt design og kunst hotel med en karakteristisk arkitektur, der er inspireret af hollandsk design. Hotellet har en design og kunstsamling, der kan ses af gæsterne. Her bliver man budt velkommen med venlig og personlig betjening.
I hotellets restaurant ‘De Stijl’, kan man starte dagen med en velsmagende morgenmad. Til frokost og middag serverer restauranter retter, der er sæsonbestemte med hollandsk karakter. Slap af med en drink eller en kold øl i hotellets bar. I sommermånederne kan man spise på terrassen ved havnefronten.
Samtlige værelser er indrettede med varme og lyse farver for at gøre opholdet så behageligt som muligt. Rummet har tv, gratis WiFi, radio, telefon, minibar, strygejern og strygebræt. Badeværelset har badekar og/eller brusebad, toilet og hårtørrer. Børn under 12 år bor gratis, såfremt de bor på forældrenes værelse.

Copyright 2023 - Pilanto Aps