Flemings Express Hotel Wuppertal

Tilbud

Flemings Express Hotel Wuppertal

kr. 767,21

Oplev den historiske Wuppertals rige kultur og charme når du bo på InterCityHotel Wuppertal som byder på en fantastisk beliggenhed.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088504178
Kategori:

Beskrivelse

Flemings Express Hotel Wuppertall er beliggende i centrum af det charmerende Wuppertal. I Wuppertal kan du finde en masse natur i de smukke byparker og i det store område. Oplev de interessante museer, danseteatret og selvfølgelig Wuppertals flagskib: den hængende jernbane.
De 172 moderne værelser på Flemings Express Hotel Wuppertal har minibar, tv, gratis WiFi og kaffefaciliteter. Badeværelserne er udstyret med bruser, toilet og hårtørrer. Du kan også spise på Fleming’s Brasserie & Wine Bar på hotellet. Her finder du grill- og fiskespecialiteter og et glas lækker vin. På hotellet er der rig mulighed for at træne i fitnessrummet eller slappe af i saunaen og det tyrkiske dampbad. Du vil også modtage en billet til lokal offentlig transport (VRR-område) fra hotellet.
Flemings Express Hotel Wuppertal ligger i Nordrhein-Westfalen. Wuppertal er en grøn by og et godt udgangspunkt for smukke gå- og cykelture. Dalen med bjerghusene er karakteristisk for dette område. Nyd Wuppertal og oplev statelige jugendstilhuse. Wuppertal har en rig historie som tekstilby i det 20. århundrede. I 1901 åbnede Wuppertal den første hængende jernbane, som stadig er i brug i dag. Flemings Express Hotel Wuppertal tilbyder sine gæster gratis billetter til den hængende jernbane som en service! I centrum af Wuppertal er der små butikker, forskellige restauranter, pubber og museer. Von der Heydt-museet er bestemt et besøg værd! Du finder værker af malere som Picasso, Dali og Monet. Wuppertal byder derfor på mange muligheder for en hyggelig tur indenfor Tyskland!
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2023 - Pilanto Aps