Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

Tilbud

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth-Arnhem

kr. 663,78

Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth- Arnhem er beliggende i udkanten af nationalparken Veluwe. Hotellet har en dejlig wellness-område!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193437472
Kategori:

Beskrivelse

Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth- Arnhem er beliggende i et naturskønt område udenfor den enorme nationalpark Veluwe. Her kan du nyde vandreture, cykling, rideture eller dovne dage i solen ved hotellets pool.
I Veluwe er den berømte kunst og skulptur museum Kröller Müller Museum, og man bør også benytte lejligheden til at besøge den smukke slot i Doorwerth, eller zoo Ouwehands Dierenpark Rhenen, hvor du kan se på og lære om masser af forskellige dyr.
Der serveres morgenmad, frokost og middag i hotellets restaurant. I fint vejr kan du nyde drinks og snacks i den hyggelige have. Hotellet har også et wellness-område med swimmingpool, sauna og solarium, og et motionscenter og en tennisbane. For børn er der en spillehal.
De 118 stilfuldt indrettede værelser på Fletcher Hotel Restaurant Doorwerth- Arnhem har TV, telefon, radio og badeværelse med badekar og / eller brusebad og toilet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!