Frösö Park Hotel

Tilbud

Frösö Park Hotel

Original price was: kr. 3.505,77.Current price is: kr. 935,24.

Hotellet er beliggende på Frösön med udsigt over søen og de nordlige bjerge i Östersund. Det har en restaurant, et motionscenter og et spa-område.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194153414
Kategori:

Beskrivelse

Frösö Park Hotel ligger på Frösön, de nordlige bjerge i Östersund med udsigt over søen og ca 3 km fra Åre Lufthavn. Her er du mødt af friske og moderne overflader som er indrettet med varme farver og moderne design.
I hotellets restaurant, bistro, servicering alt fra morgenmad, snack, søndag brunch, frokost og middag. Restauranten har en dejlig udsigt over landskabet og ved indgangen møder man den øppna pejsen.
Der finns også et fitnesscenter på 300 kvadratmeter og en ny spa-afdeling på 1200 kvadratmeter med indendørs – og udendørs swimmingpools og forskellige tør – og ångbastuar.
Værelserne på hotellet er indrettede i varme farver med komfortable senge, eget badeværelse med brusebad og toilet, skrivebord og en lænestol. Det giver også fuldt udstyrede handikappsrum og værelser med kæledyr for et mindre gebyr. Alle værelser har gratis internetadgang og gratis parkering.
Hotellet har nogle værelser, hvor du kan medbringe din hund (gebyr 250 kr). Der er også nogle handicapvenlige værelser. Hvis du ønsker at bestille et hund- eller handicapvenligt værelse, bedes du kontakte os inden booking, og vi vil kontrollere, om der er et af disse værelser til rådighed, når du vil hen. Du kan sende en mail til info@hotelspecials.dk.
Bemærk venligst at hotellet ikke accepterer kontanter som betalingsmetode.

Copyright 2024 - Pilanto Aps