Furunäset Hotell och Konferens

Tilbud

Furunäset Hotell och Konferens

kr. 648,17

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400196491757
Kategori:

Beskrivelse

Oplev det fantastiske Furunäset Hotell, et 3-stjernet hotel i Norrbottens sommerby – Piteå. Blot et stenkast fra hotellet strækker en smuk promenade sig langs Pite-floden, der fører dig helt ind til centrum, cirka 3 kilometer væk.
Furunäset Hotell er en historisk bygning med unik arkitektur for sin tid. Hotellet er perfekt til dig, der vil opleve et moderne hotel i høj klasse med en rig historie. Restauranten, som ligger i samme bygning, byder på veltillavet frokost mandag – fredag. Ved siden af hotellet ligger også den kendte Restaurant Doktorsvillan, som blev kåret som en af Norrbottens bedste restauranter af White Guide. Her serveres frokost tirsdag – fredag og aftensmad visse fredage og lørdage. Morgenmaden serveres hver morgen i hotellets restaurant og inkluderer friskbagt brød.
Hotellet har 35 moderne indrettede værelser med højt til loftet. Værelserne er rummelige med klassisk indretning, der minder om forrige århundredeskifte. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, radio, telefon, TV, strygejern, hårtørrer og elkedel. Gratis WiFi er selvfølgelig inkluderet som gæst. Hvis du rejser i bil, er gratis parkering tilgængelig under dit ophold.
Velkommen til smukke Piteå og Furunäset Hotell!
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2022 - Pilanto Aps