Göbel`s Vital Hotel

Göbel`s Vital Hotel

kr. 1.203,46

Göbel’s Vital Hotel Bad Sachsa er et 4-stjernet hotel i Bad Sachsa nær spa haver. Hotellet har en spa med fuld service.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088478143
Kategori:

Beskrivelse

Göbel’s Vital Hotel Bad Sachsa er et smukt 4-stjernet hotel i Bad Sachsa nær et spa-haver, på kanten af den frodige Harz nationalpark, som var den første i Tyskland.
Bad Sachsa er en certificeret kursted og er særligt velegnet til naturelskere. Den rene luft og natur gør stedet en af de sundeste i Tyskland. Udforsk området på en sund cykeltur eller en hyggelig spadseretur, og besøg Nationalparkhäuser for at lære mere om oprindelsen af området. Fem miles fra hotellet finder du Walkenried Kloster, som er et museum der har til huse i en storslået 1100-tals kloster.
Takket være den rene luft og hotellets omfattende spa vil du føle genfødt efter dit ophold på det luksuriøse Göbel’s Vital Hotel. Hotellet har en stilfuld cocktailbar og en restaurant, hvor du kan nyde af velsmagende lokale retter. Nyd af sauna, tyrkisk bad og et fuldt udstyret spa- og wellness-center med massage og skønhedsbehandlinger.
De 60 rummelige værelser på Göbel’s Vital Hotel Bad Sachsa har hyggelige siddepladse områder, komfortable senger og rummelige moderne badeværelser.

Copyright 2023 - Pilanto Aps