Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Tilbud

Golden Tulip Ampt van Nijkerk

Original price was: kr. 1.927,59.Current price is: kr. 739,66.

Golden Tulip Ampt van Nijkerk er udenfor nationalparken Veluwe. Besøg Amersfoort, og nyd wellness!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193435262
Kategori:

Beskrivelse

Golden Tulip Ampt van Nijkerk er beliggende i den hyggelige by Nijkerk. Oplev den nærliggende Veluwe National Park, som er dejligt at cykle og vandre i. Gå til den nærliggende Harderwijk som har et stort delfinarium. En kort køretur eller bustur fra hotellet er desuden Amersfoort, Utrecht næststørste by.
I Amersfoort kan du besøge flere museer, er der også en zoologisk have og gode shoppingmuligheder. Nyd god mad og drikke på en af byens mange udendørs cafeer og restauranter.
Hotellet har en restaurant, der tilbyder morgenmad, frokost og middag. I fint vejr, kan du benytte hotellets hyggelige terrasse. Der er også et wellness-område, gæsterne bruger gratis swimmingpool og sauna. Hotellet er røgfrit.
Værelserne er komfortabelt indrettet med store senge, te og kaffe faciliteter, trådløs internetadgang og et badeværelse med bruser og toilet. De fleste værelser har balkon eller terrasse. Hvis der reserveres for mere end to personer anbefales junior suite. Det er muligt at opgradere værelser, check med kundeservice!

Copyright 2024 - Pilanto Aps