Gyllene Hornet

Tilbud

Gyllene Hornet

Original price was: kr. 1.951,20.Current price is: kr. 671,97.

Velkommen til den smukke First Hotel Tällberg – overnatning for hele familien i den hyggelige Tällberg. Hotellet har spa, pool, restaurant og bar.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194045628
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Gyllene Hornet ligger med en pragtfuld udsigt over Siljan i den idylliske landsby Tällberg og er et moderne ferie- og mødehotel. Hotellet ligger cirka 1,5 km fra byens hovedbanegård og 15 minutter i bil fra Leksands golfklub. Der er gratis parkering uden for hotellet.
Værelserne på Gyllene HornetHotel Gyllene Hornet tilbyder 60 værelser, som alle er udstyret med bad, toilet, telefon og tv. Her kan du vælge mellem standard dobbeltværelser, moderate dobbeltværelser, familieværelser og enkeltværelser. Der er gratis WiFi overalt på hotellet.
Der er et par handicapvenlige værelser og på nogle værelser er det ok at medbringe hunden (200 kr pr. hund). Ønsker du at medbringe din hund eller opholde dig i et handicapværelse, så kontakt os inden din reservation, så hjælper vi dig. Du kan kontakte os på info@hotelspecials.se
Restauranten på Gyllene HornetHotellets hyggelige restaurant byder på en dejlig udsigt med et familievenligt koncept med fokus på lækker mad og hyggelig atmosfære. Både børn og voksne er lige velkomne her. I hotellets pub kan du både spille dart og billard eller se en kamp på storskærms-tv. Hotellet har også egen minigolfbane, boulebane og pedalbane.
Spa ved Det Gyldne HornHos Gyllene Hornet er der både indendørs pool, sauna, spa og mini-gym. Her kan du kombinere træning og afspænding for krop og sjæl. Her kan du også nyde beroligende behandlinger. Vælg mellem ansigtsbehandlinger, kropsbehandlinger og massage. Hotellets indendørs pool er gratis at bruge for overnattende gæster.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!