Hilton The Hague

Tilbud

Hilton The Hague

kr. 767,43

Bo på det luksuriøse og komfortable Hilton The Hague og nyde nærheden til Haags mange historiske steder, fine museer og shopping.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088370231
Kategori:

Beskrivelse

Stilfulde Hilton The Hague har en fremragende beliggenhed midt i Haags historiske centrum, lige ved siden af ??den populære attraktion Panorama Mesdag som et imponerende maleri fra 1881 der har til huse i en specialbygget galleri. Inden for gåafstand af hotellet finder du det kongelige palads Noordeinde.
Haag er det perfekte rejsemål for dem der ønsker at kombinere vidunderlige kulturelle oplevelser med shopping og god mad og drikke. Tag en tur i den charmerende gamle bydel og beundre den verdensberømte maleri af Pige med perleørering af Johannes Vermeer i Mauritshuis, eller tilbringe en eftermiddag blandt butikkerne på Prinsestraat, Haagsche Bluf eller i Passage. For en afslappende pause i det pulserende centrum kan du besøge den smukke grønne park Haagse Bos.
Start din dag med en generøs morgenbuffet i hotellets indbydende restaurant, hvor du også kan nyde en lækker frokost eller middag med lokale specialiteter. Hvis vejret tillader det er du velkommen til at tage plads på den solrige terrasse. Efter en mindeværdig dag i Haag kan du slappe af i hotellets hyggelige bar med en drink. For din komfort er der også et motionscenter, der er åbent døgnet rundt.
Hotellets 195 værelser har TV, radio, minibar, te og kaffe faciliteter og gratis WiFi. Badeværelserne har separat bruser, bad og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps