Hotel am Wall

Tilbud

Hotel am Wall

kr. 609,25

Oplev den tyske by Soests historie og charmerende centrum i løbet af en weekend på Prodomo Hotel am Wall, som har en hyggelig have.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088365944
Kategori:

Beskrivelse

Prodomo Hotel am Wall ligger ved siden af de gamle bymure og en smuk rosenhave i den historiske by Soest, i Tyskland. Fra hotellet kan du gå til seværdigheden Kattenturm som er placeret ved rådhuset.
Slentre på de maleriske brostensbelagte gader i Soest centrum og udforske de hyggelige restauranter, caféer og butikker der ligger blandt smukke bindingsværkshuse. Fordyb dig i byen og regionens historie og kulturarv med et besøg på et af de mange museer. Benyt også lejligheden til at opleve den vidunderlige natur, som om vinteren byder også fremragende skiløb.
Om morgenen kan du nyde en lækker og solid morgenmad på hotellet. I de umiddelbare omgivelser finder du flere gode restauranter og caféer hvor du kan spise en lækker frokost eller middag. For at afslutte din mindeværdige dag kan du sidde ned i den hyggelige bar med en afslappende drink.
Prodomo am Wall Hotel har 77 komfortable værelser alle har et tv, telefon, gratis WiFi og et badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps