Hotel Het Witte Veen

Tilbud

Hotel Het Witte Veen

kr. 470,98

Bo på det smukke og komfortable Hotel Het Witte Veen og udforske den vidunderlige landskab omkring den lille landsby Witteveen.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088325683
Kategori:

Beskrivelse

Den lille, familiedrevne Hotel Het Witte Veen har til huse i en gammel gård nær landsbyen Witteveen. Få minutters kørsel fra hotellet vil tage dig til en fremragende golfbane, hvor du kan øve dit sving.
Witteveen er et ideelt udgangspunkt for cykelture, vandreture og sjove udflugter i den smukke provins Drenthe. I de omkringliggende landsbyer kan du finde flere historiske bygninger og vartegn. I landsbyen Westerbork finder du for eksempel imponerende Museum of Paper Cut Art og Kamp Westerbork som nu er et mindesmærke for Anden Verdenskrigets ofre. I frodige Orvelte kan du besøge et fascinerende udendørs museum, der skildrer hvordan hverdagen i Drenthe engang så ud.
Få en god start på dagen med en generøs morgenbuffet på hotellet, som også byder på lækre middage. Hvis vejret tillader det, er du velkommen til at slappe af på hotellets terrasse efter en mindeværdig dag.
Hotellet tilbyder 25 værelser der alle har tv og et badeværelse med bruser og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps