Hotel Kasteel Bloemendal

Tilbud

Hotel Kasteel Bloemendal

kr. 895,07

Mærk historien når du bor på det storslåede Hotel Kasteel Bloemendal Vaals hvor du kan nyde lækker mad og luksuriøse værelser.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193439745
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Kasteel Bloemendal Vaals er en ærværdig, 200 år gammelt hotel, der er beliggende i Vaals som ligger i bjergene i den naturskønne provins Limburg.
Fra hotellet kan du nemt gå til Vaals centrum, hvor du vil finde gode butikker, caféer og restauranter. Besøg De Kopermolen Vaals og beundre smukke stykker af moderne kunst, eller se det pragtfulde slot Vaalsbroek med de velplejede haverne. Vaals er også hjemsted for Drielandenpunt, hvor Nederlandene, Belgien og Tyskland mødes og tilbyder dig en fremragende mulighed for at gøre ture til alle tre landernes vidunderlige naturområder.
Start din dag med en generøs morgenbuffet i det hyggelige morgenmadslokale af hotellet. I den smukke la carte restaurant kan du nyde lækre retter til frokost og middag. I godt vejr er du velkommen til at tage plads på terrassen eller i de historiske slotshaver. Afslut din mindeværdige dag i stil i hotelbaren.
Hotel Kasteel Bloemendal har 77 komfortable værelser, alle med tv, pengeskab, og badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet. I receptionen kan du købe en Minibarbox for € 15, som er fuld af læskedrikke og alkoholholdige drikkevarer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps