Hotel Maraboe

Tilbud

Hotel Maraboe

Original price was: kr. 1.790,47.Current price is: kr. 859,20.

Hotel Maraboe ligger i den historiske by Brugge som tilbyder maleriske miljøer og et væld af spændende historiske seværdigheder.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088330966
Kategori:

Beskrivelse

Bo i en smuk palæ fra 1700-tallet, når du bestiller dit ophold på Hotel Maraboe tæt på den frodige bypark i Brugge. En kort gåtur fra hotellet tager dig ned til den nærliggende kanal der er omgivet af frodige parkområder.
Den charmerende by Brügge tilbyder en bred vifte af attraktioner og en dejlig afslappet atmosfære. Udforsk det middelalderlige centrum og beundre de gamle bygninger, herunder det imponerende klokketårn Belfort, eller St Salvator Cathedral. På de små gader omkring torve Grote Markt og Burg vil du finde trendy butikker, hyggelige caféer og gode restauranter, hvor du kan smage lækre belgiske specialiteter.
Hver morgen serveres en lækker morgenmad i den hyggelige spisesal på hotellet. I omgivelserne finder du flere fine spisesteder, hvor du kan spise en god frokost eller middag. For din bekvemmelighed tilbyder hotellet et fitnesscenter og en sauna.
Hotellet tilbyder 14 værelser, alle med tv, telefon, gratis WiFi, radio og badeværelse med badekar eller bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2024 - Pilanto Aps