Hotel Mosel-Landhaus

Tilbud

Hotel Mosel-Landhaus

Original price was: kr. 2.282,77.Current price is: kr. 760,95.

Med en fantastisk udsigt, moderne komfort og ægte gæstfrihed vil du nyde en afslappende ferie på Hotel Mosel-Landhaus, i Briedern.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088291822
Kategori:

Beskrivelse

I den maleriske landsby Briedern, indlejret mellem Mosel-floden og de smukke vinmarker, finder du Hotel Mosel-Landhaus. Fra hotellet kan du gøre masser af gode udflugter i den mangfoldige provinsen.
Gæster der søger natur-orienterede aktiviteter vil være på det rette sted på Hotel Mosel-Landhaus. I omgivelserne er der gode muligheder for styrkende cykelture, romantiske gåture, golf, kano eller sejlsport. Langs Mosel finder du ikke kun storslåede udsigter, men også imponerende slotte som du kan besøge på en sjov udflugt med bilen. I et af verdens førende vinregioner, vil du ikke gå glip af at prøve de lokale vine, som du kan gøre i hotellets egen vinkælder.
Få en god start på dagen med en lækker morgenmad i hotellets hyggelige morgenmadsrestaurant. I løbet af dagen kan du bestille lette måltider der kan nydes med vine fra Mosel. I godt vejr er du velkommen til at slappe af på den hyggelige terrasse.
Hotellets otte nyrenoverede værelser i landlig stil har alle et opholdsområde, tv, radio, og et badeværelse med bruser og toilet. Derudover har hotellet også to suiter med separat soveværelse og opholdsstue-områder, og et køleskab og værdiboks i tillæg til de regelmæssige bekvemmeligheder. Der er også et værelse, der er fuldt tilpasset til funktionsnedsætte gæster.

Copyright 2024 - Pilanto Aps