Clayton Hotel Düsseldorf City Centre

Tilbud

Clayton Hotel Düsseldorf City Centre

kr. 850,32

Nyd Hotel Nikko Düsseldorfs smukke wellness-faciliteter og stilfulde værelser i løbet af en weekend i den spændende by Düsseldorf.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088298494
Kategori:

Beskrivelse

Clayton Hotel Düsseldorf City Centre ligger kun få skridt fra den berømte Königsallee shoppinggade i centrum af Düsseldorf. Oplev byen på en spadseretur gennem Lantz’scher Park eller udforsk Düsseldorf fra oven fra Rheinturm. Derudover tilbyder hotellet en spa med pool med spektakulær udsigt over byen på øverste etage (mod betaling).
Alle værelser på Clayton Hotel Düsseldorf City Centre har aircondition, telefon, gratis WiFi, tv, minibar, pengeskab, Tassimo kaffe- og testation samt badeværelse med toilet, bruser og/eller badekar, hårtørrer og plejeprodukter. Adgang til Sky Spa, pool, sauna og fitnesscenter med aircondition er inkluderet i værelsesprisen i Business- og Executive-værelserne og i alle suiter. På hotellet finder du to restauranter. Nyd japansk køkken på Benkay Restaurant med Teppan Yaki Grill Room, Tatami Room og Sushi Bar. Torii Bar & Bistro byder på internationale retter. Sky Spa har sauna og dampbad. På ellevte sal finder du den indendørs pool, hvor du kan tage en forfriskende dukkert, mens du nyder udsigten. Hotellet har også et fitnesscenter, hvor du kan træne. Alle faciliteter er tilgængelige for dig mod et gebyr.
Butikkerne i Düsseldorf er en af de største attraktioner i byen. Den luksuriøse Königsallee er en af de mest populære og travle shoppinggader i Tyskland. Men byen byder på meget mere. Besøg for eksempel Das Lieferhaus, det ældste hus i byen, eller beundre arkitekturen i Düsseldorfs Medienhafen. Et besøg på Aquazoo Löbbecke-museet er også et must. Det er det første museum i Tyskland, der kombinerer et fysikmuseum med en zoologisk have. Afslut dagen med en drink i en af de mange cafeer i den gamle bydel. Vil du udforske Düsseldorf fra vandet? Så bør du ikke gå glip af en sejltur på Rhinen.

Copyright 2023 - Pilanto Aps