Hotel Paulushof

Hotel Paulushof

kr. 812,34

Oplev stilheden og den fantastiske udsigt på Hotel Paulushof i den tyske landsby Rurberg som har tæt på dejlige naturoplevelser.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088472534
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Paulushof ligger ved siden af floden Rurs beroligende vand i Rurberg, lige uden for den tyske by Simmerath. Omkring hotellet spreder sig nationalparken Eifels frodige skove ud.
Rurberg er et glimrende udgangspunkt for at udforske Tysklands store naturområder til fods eller på cykel. Udnyt de mange afmærkede stier og opdage charmerende landsbyer og smuk natur. Du kan også tilbringe en solrig dag på stranden med svømning, sejlads og surfing. Hvis du ønsker at lære mere om regionen og dens folk og historie kan du besøge Bauernmuseum Lammersdorf som ligger mindre end tyve minutters kørsel fra hotellet.
Hotellets restaurant serverer hver dag velsmagende morgenmad, frokost og middag. Menuen indeholder lækre regionale retter og hjemmebagte kager. For at slappe af efter en mindeværdig dag kan du besøge saunaen eller den indendørs swimmingpool.
Hotel Paulushof har 28 rummelige værelser, alle med tv, telefon, minibar og badeværelse med brusebad og/eller bad og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps