Hotel Riche

Tilbud

Hotel Riche

kr. 304,41

Bo på det komfortable Hotel Riche og opleve den dejlige lille by atmosfære i hyggelige Valkenburg, i det nederlandske landskab.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400193436480
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Riche ligger på en dejlig gade i udkanten af den charmerende by Valkenburg. Omkring et hundrede meter fra hotellet finder du de imponerende borgruiner, stående på en bakke med en lang og spændende historie.
Tag en tur gennem centrum af Valkenburg og opdage fascinerende kalkstenshuler, de romerske katakomber, og Grendelplein hvor du vil finde et fint udvalg af restauranter og caféer. For at virkelig slappe af på din ferie anbefales en eftermiddag – eller måske en hel dag – På SPA-centeret Thermae 2000. Ti minutter fra hotellet i bil vil du finde den pulserende by Maastricht, hvor du kan shoppe og nyde et bredt kulturelt tilbud.
Start din dag med en lækker morgenmad i morgenmadsrestauranten. For en velsmagende middag kan du besøge hotellets restaurant, og hvis du blot ønsker at slappe af med en fin drink i slutningen af en mindeværdig dag, kan du sidde ned i hotellets bar.
Hotel Riche har 55 værelser, alle med tv, telefon og badeværelse med badekar og/eller brusebad og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps