Hotel Schloß Gehrden

Hotel Schloß Gehrden

kr. 1.203,46

Hotel Schloss Gehrden tilbyder hjemlig komfort i den beroligende tyske landskab der inspirerer til lange, fredelige gåture.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088477118
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Schloss Gehrden ligger i landsbyen Brakel-Gehrden i staten Nordrhein-Westfalen. I de naturskønne omgivelser kan du finde afslapning og virkelig hvile på din ferie i Tyskland.
Udforsk den smukt forskelligartede tyske natur på lange vandre- og cykelture langs de markerede ruter. Besøg de nærliggende små landsbyer, de mange slotte, og klosteret i Willebadessen. Også tage en dagstur til Paderborn, som ligger omkring en halv times kørsel fra hotellet, og slentre gennem de charmerende bindingsværkshuse, katedralen og den travle torv hvor du kan slappe af med en drink på en af de udendørs terrasser.
Start din dag med en lækker morgenmad på hotellet, hvis restaurant også tilbyder lækre frokoster og middage med sæsonbetonede retter. Derefter kan du slappe af med en runde tennis på hotellets egen tennisbane.
Hotellet har 34 værelser, alle med TV, radio, telefon, pengeskab, vækkeur, Wi-Fi og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps