Hotel Schnitterhof

Hotel Schnitterhof

kr. 895,07

Maritim Hotel Schnitterhof ligger i Sauerland direkte på den berømte spa-park Bad Sassendorf. Hotellet har et wellness-område.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088295194
Kategori:

Beskrivelse

Maritim Hotel Schnitterhof er et perfekt udgangspunkt for alle på udkig efter en afslappende ferie fyldt med hyggelige spa- og wellness erfaringer. Et stenkast fra hotellet er spa-park Bad Sassendorf. Her er flere termiske bade, på et uta større end 1000m2. Det omkringliggende område byder også smukke vandre- og cykelruter.
Kurpark Bad Sassendorf er en populære og berømte spa i Tyskland. Det tilbyder en saltvand og omfattende massage og skønhedsbehandlinger. Tæt på hotellet er også golf, tennis, ridning og paragliding for dem, der ønsker at være aktive.
Start din dag med en stor morgenbuffet i hotellets restaurant, som også serverer frokost og middag. Hotellet har også en bar og et wellness-område med swimmingpool, sauna og motionsrum.
De 133 moderne og komfortable værelserne på Mercure Hotel Hamm Bad Sassendorf har TV, radio, telefon, trådløs internetadgang, skrivebord, minibar, pengeskab og badeværelse med badekar, bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps