Hotel Vijlerhof

Hotel Vijlerhof

kr. 466,34

Hyggelige Hotel Vijlerhof giver dig en fremragende base for at udforske det sydlige Limburgs natur og maleriske landsbyer.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088326643
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Viljerhof ligger i et charmerende område af landsbyen Vijlen, i den smukke provins Limburg. Mindre end to og en halv kilometer fra hotellet finder du seværdigheden St. Catharinakapel, og kun fire kilometer væk vil du finde landsbyen Vaals.
I de maleriske omgivelser der omgiver hotellet og Vijlen kan du nyde vidunderlige vandreture eller cykelture. Gennem landsbyen løber Merdellandroute som passerer gennem bakkerne i Limburg og tager dig til spændende steder som Maastricht, Slenaken, Mechelen og Geulle. Lige uden for Vaals finder du Drielandenpunt hvor Belgien, Tyskland og Nederlandene mødes. Omkring det punkt er der en sjov labyrint, en legeplads for de små, og hyggelige cafeer med udendørs terrasser.
I hotel restauranten kan du nyde dejlige sæsonbetonede retter til morgenmad, frokost og middag. Hotellet har også en hyggelig bar med et omfattende vinkort for dig at vælge fra. I godt vejr er du velkommen til at tage plads på den hyggelige terrasse. Bemærk venligst, at restauranten kun er åben i weekenderne i vintermånederne.
Hotel Vijlerhof tilbyder 14 værelser som alle har tv og et badeværelse med brusebad eller bad og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps