Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort

Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort

kr. 1.120,50

I nærheden af stranden i Sæby ligger Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort. Her kan man nyde hotellets fantastiske spa med behandlinger og værelser med havudsigt.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194117476
Kategori:

Beskrivelse

Vil du invitere din partner med på spaophold i Nordjylland? Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort ligger tæt på stranden lige i hjertet af Sæby og kun 12 kilometer fra Frederikshavn. Derfor kan et spaophold her nemt kombineres med seværdigheder som blandt andet Bangsbo-området, Frederikshavns vartegn Krudttårnet eller Palmestranden.
Hotellet serverer et stort udvalg af lækre retter, der er nænsomt tilberedt med årstidens friskeste råvarer. Her kan hotellets gæster nyde en lækker a la carte-menu såvel som den populære wellness-menu. I restauranten serveres både morgenmad, frokost og aftensmad.
Gæster på Hotel Viking Aqua Spa & Wellness Resort har fri adgang til sauna, jacuzzi på taget og hotellets indendørspool til en pris af 200.- DKK / dag. Her kan I forkæle hinanden med et stort udvalg af kropsbehandlinger, massage og skønhedsbehandlinger.
Hotellets værelser er udstyret med lækre badeværelser, TV og selvfølgelig gratis WiFi.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!