Hotel Villa Anna

Tilbud

Hotel Villa Anna

kr. 1.386,07

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194331011
Kategori:

Beskrivelse

Velkommen hjem til Hotel Villa Anna – den personlige og hyggelige boutique-hotel i det centrale Uppsala! Her kan du forvente en varm velkomst, hjemlig atmosfære og store smagsoplevelser.
Hotel Villa Anna ligger på Domkyrkoplan i Uppsala historiske bydel, med shopping, Fyrisån og bypulsen rundt om hjørnet. Centralstationen ligger kun 1 km derfra. Vinden af historie slagtilfælde føles endnu i den smukke bygning Villa Anna ligger i. Bygningen er tegnet i 1874 af arkitekterne bag Grand Hotel i Stockholm. I løbet af årene har bland andet Kalmar nation og Lægeforeningens bibliotek huse her. Den avenue bygning står faktisk lagt af Carl von Linné og er en af Uppsala ældste avenuer.
Ligegyldigt hvilken værelse du vælger på Hotel Villa Anna kan du forvente den store design, behagelig søvn i sengen fra Carpe Diem og en overdådig morgenbuffet om morgenen. Værelserne er smukt indrettede med personlig signatur i form af fager, forhæng og tapet. Alle møblerne er svenske designer. Selvfølgelig er der alle de faciliteter til en hyggelig, luksuriøse og komfortable ophold. Hvad med for eksempel et touch panel fra Creston, så du kan styre lyd, lys og varme nemt med et tryk på en knap? Værelserne har også 42-tommers tv, gratis WiFi, hårtørrer, minibar og strygejern. Alle værelser undtagen de enkeltværelser har også et bad i de smukke marmor belagte badeværelser.
Forkæl dig selv med et besøg i Villa Anna restaurant, som i 2018 er blevet revideret i White Guide med en lødighed på “meget god klasse.” Her er fokus på nordisk kogekunst og den venlige personale vil være glade, hvis du drikker retten til mad. Ud over en overdådig middag, kan du nyde en frokost i restauranten på tirsdage-fredage. Der serveres morgenbuffet fra tirsdag til fredag 07:00 til 09:30 og lørdag og søndag fra 8:00 til 11:00. I udvalgte perioder også tjene Villa Anna afternoon tea!
Velkommen til personlig og intimt boutique-hotel i den bedste placering i Uppsala!

Copyright 2022 - Pilanto Aps