Hotel zum Schwan

Hotel zum Schwan

kr. 669,42

Nyd den naturlige skønhed af det tyske landskab på charmerende Hotel zum Schwan i landsbyen Bornheim der er tæt på Phantasialand.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088333307
Kategori:

Beskrivelse

Hotel zum Schwan har til huse i en charmerende bindingsværkshuse i centrum af Weilerswist, Tyskland. Fra hotellet er det kun en halv times kørsel til den store by Køln som er rig på historiske seværdigheder og attraktioner.
Weilerswist er en af landsbyerne langs floden Erft som du kan følge for en forfriskende cykeltur for at se mere af de smukke landskaber i regionen. I Köln kan du slentre på gader foret med historiske bygninger og finde gode indkøbsmuligheder, og et væld af restauranter og caféer. For dem af jer der rejser med børn er et besøg i forlystelsesparken Phantasialand, som ligger kun ti minutter fra hotellet i bil, varmt anbefalt.
Start din dag med en stor morgenbuffet i den hyggelige morgenmadsrestaurant på hotellet. Restauranten tilbyder også lækre middage tilberedt med lokale råvarer. Der er også en dejlig vinbar hvor du kan slappe af med et glas efter en mindeværdig dag.
Hotellets 23 værelser er komfortabelt møblerede og har et tv og et badeværelse med bruser og toilet.

Copyright 2023 - Pilanto Aps