Hotel zur Post Garrel

Hotel zur Post Garrel

kr. 669,42

Elegant Hotel zur Post ligger i den tyske landsby Garrel, nær Cloppenburg i Niedersachsen. Hotellet er ideelt for golfspillere.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088396273
Kategori:

Beskrivelse

Den charmerende, familiedrevne Hotel zur Post ligger i den tyske landsby Garrel, mellem byerne Cloppenburg og Oldenburg i Niedersachsen. Fra hotellet kan man vove sig ud og udforske både det naturlige miljø og bymiljøet.
I Garrel vil du finde en af de fineste golf parker i det nordlige Tyskland. Tryk et par runder på den 86 hektar store Naturgolfanlage Thülsfelder Talsperre. Blot 5 km fra Hotel zur Post er Tierpark Thule zoo, hvor du kan nyde en dejlig dag med familien. En 15 minutters kørsel fra hotellet tager dig til Natuurpark Wildeshauser Geest, hvor du kan tage en afslappende spadseretur.
Start din dag med en god morgenmad i morgenmadslokalet på hotellet. Der serveres en let frokost eller en lækker middag på forskellige regionale og middelhavsinspirerede retter i den elegante restaurant.
Hotel zur Post har 35 værelser har alle en minibar, tv, telefon, radio, vækkeur, badeværelse med bruser, toilet og en hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps