Järvsöbadens Hotell

Järvsöbadens Hotell

kr. 847,58

Mit i Hälsingland er Järvsöbadens hotel med 43 værelser i en landlig idyl og fortrolige med de traditioner århundrede.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088438807
Kategori:

Beskrivelse

Järvsöbadens Hotel ligger i udkanten af Järvsöbacken center med 50 kilometer til Bollnäs, 60 km til Hudiksvall og 340 km til Stockholm. Den nærmeste lufthavn i Sundsvall, 160 km. Togstation i Järvsöbacken er kun 1 km væk. Järvsöbacken bad hotel ligger ved foden af Öjeberget på de smukke skråninger af Ljusnan.
Järvsöbadens køkken fokuserer primært på svenske retter og festlige måltider. Målet er at fastholde de svenske kulinariske traditioner og sikre Hälsingland madkultur. Lokale ingredienser anvendes hvor det er muligt og dagslys tjente grøntsager fra deres egne garden. Måltider serveres buffet stil i rolige spisesal indrettet i gammeldags stil.
Nyd hotellets udendørs swimmingpool morgen og aften. Eller hvorfor ikke varme op i saunaen på kolde vinteraftener. Der er aktiviteter for hele familien, såsom billard og bordtennis. For forhåndsbetalinger arrangeret aktiviteter Yoga, afrikansk dans, Bug, chokolade eller vinsmagning. Andre aktiviteter i nærheden kan nævnes: Golfbane 9 huller ved siden af hotellet samt 2 mil til 18 hullers bane, Ljusdals GK. Kanosejlads, fiskeri, ridning, ture, vandreture. Skiløb – langrend og alpint skiløb.
Järvsöbadens Hotel har 43 hyggelige værelser. Ikke to værelser er ens, hvert værelse er individuelt indrettet og har et brusebad, toilet, hårtørrer og TV. Alle værelser i hovedbygningen, nye flisebadeværelse og har et brusebad, toilet, hårtørrer og TV. Der er adgang til trådløst internet på alle værelser og i hele bygningen. Gæst computer til rådighed i receptionen.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!