Kosta Boda Art Hotel

Tilbud

Kosta Boda Art Hotel

Original price was: kr. 1.898,45.Current price is: kr. 1.402,01.

Kosta Boda Art Hotel er et firestjernet hotel, hvor hotellet er en oplevelse i sig selv med glas bar, events, glaskunst og de specielt designede værelser.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088504185
Kategori:

Beskrivelse

Kosta Boda Art Hotel er hotellet indrettet med glaskunst, både i form af permanente installationer og glaskunstudstillinger. Det firestjernede hotel har et serviceniveau, der vil få dig til at føle dig virkelig forkælet.
Om Kosta Boda Art HotelKosta Boda Art Hotel ligger i byen Kosta i Småland, cirka 50 minutter fra Växjö og 2 timer fra Jönköping. Her kombineres passion og kreativitet med oplevelser, rekreation og shopping, alt sammen i et miljø, der ånder glaskunst og design. Hotellets forskellige miljøer og værelser er unikt designet af syv af Kosta Bodas prominente designere. Alle værelser er udstyret med aircondition, fladskærms-tv, minibar, kaffemaskine, pengeskab, hårtørrer, strygejern og strygebræt samt badeværelse med bruser eller badekar.
Restauranter og barer på Kosta Boda Art HotelPå Kosta Boda Art Hotel kan du opleve fantastiske mad- og drikkeoplevelser i hotellets to restauranter og barer. Nyd et skønt måltid i hotellets hovedrestaurant, som er en oplevelse for både øjet og ganen med et interiør farvet og designet af Ulrica Hydman-Vallien. Køkkenet har valgt at satse ekstra meget på fine råvarer så meget som muligt, indkøbt fra lokale og regionale gårde. I den koboltblå glasbar slår du dig ned i et fantastisk undervandsmiljø udelukkende lavet af glas. Bestil noget godt at drikke eller god mad fra barens menu. Hvorfor ikke prøve en lokal øl fra Kosta Bryggeri. I lobbybaren ser du ud på glaskunsten i lobbyen, mens du drikker kaffe eller nipper til et glas vin.
Kosta Boda Art Hotel spaKosta Boda Art Hotel spa har alt, hvad du kan ønske dig for krop og sjæl. Spa-afdelingen er ligesom hotellet designet af Kostas berømte designer. Indendørs kan du nyde en svømmetur i hotellets fantastiske pool med glaskunst udenfor, en mindre opvarmet indendørs pool, klassisk sauna og dampbad. Udenfor er der en stor udendørs pool og en mindre opvarmet pool, som er særlig dejlig at synke ned i, når sneen hvirvler. Der er selvfølgelig også et afslapningsområde og en poolbar med enkle snacks og gode drinks. Benyt også lejligheden til at booke en dejlig spa-behandling med opvarmet glas eller brug lidt tid i det moderne fitnesscenter. Du kan også prøve vandaerobic, Zumba, AfroPowerDance og yoga.
Området omkring Kosta Boda Art HotelKosta Boda Art Hotel ligger i hjertet af Glasriget, så selvfølgelig synes vi, at du skal se mestre forme glas på Kosta Glasbruk eller opdage Kosta Boda Art Gallery med glaskunst i verdensklasse. I nærheden af Kosta Boda Art Hotel er der også en delikatesseforretning med restaurant og ginbar med en af Sveriges største ginsamlinger. Besøg også det lokale bryggeri eller kom tæt på de vilde dyr i Kosta Safaripark, som ligger 5 km fra hotellet.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!