Mercure Hotel Düsseldorf-Neuss

Mercure Hotel Düsseldorf-Neuss

kr. 635,13

Bo på Mercure Hotel Düsseldorf-Neuss og udforske den tyske by Neuss som byder på charmerende omgivelser rige på kultur og historie.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088397393
Kategori:

Beskrivelse

Mercure Hotel Düsseldorf-Neuss ligger lige uden for centrum af Neuss, med kun 15 minutters kørsel til centrale Düsseldorf. Nær hotellet finder du en golfbane hvor du kan spille en afslappende runde golf.
Neuss er en af de ældste byer i Tyskland og byder på flere historiske attraktioner der er et besøg værd. Beundre domkirken Quirinus Münster, eller de tankevækkende skulpturer og installationer i den særlige museumpark Museum Insel Hombroich. I Düsseldorf kan du nyde den vidunderlige atmosfære af den gamle by Altstadt, eller shoppe på populære Königsallee.
Start din dag med en god morgenmad i hotellets morgenmadsrestaurant. Om eftermiddagen og aftenen kan du nyde lækre regionale og internationale retter i hotellets stemningsfulde restaurant. For din nemheds skyld har hotellet også en udendørs pool og et motionscenter.
Hotellet har 115 værelser, alle med TV, radio, telefon, minibar, kaffe og te faciliteter, og badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps