NH Düsseldorf City

Tilbud

NH Düsseldorf City

kr. 438,77

Bo på det stilfulde NH Düsseldorf City og forkæl dig selv med en weekend af kultur, shopping og underholdning i Düsseldorf.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088367130
Kategori:

Beskrivelse

NH Düsseldorf City ligger tæt på hovedbanegården, lige uden for Düsseldorfs pulserende centrum. Inden for gåafstand af hotellet finder du metroen der tager dig til byens centrum hvor du vil finde historiske seværdigheder, attraktioner og gode shoppingmuligheder på den populære Königsallee.
Fordyb dig i Düsseldorf rige historie og forskelligartede kulturelle liv. Beundre interessant moderne kunst på Kunstsammlung Nordrheinein-Westfalen, eller lære om Düsseldorfs oprindelse på bymuseet. Udforsk det spændende natteliv med et besøg i Altstadt hvor du vil finde et væld af barer, restauranter, caféer og natklubber.
Start dagen med en lækker morgenbuffet i hotellets restaurant, hvor du i løbet af eftermiddagen og aftenen kan også nyde lækre Middelhavs- og regionale retter. For at virkelig slappe af kan du besøge hotellets sauna, dampbad eller gym.
NH Düsseldorf City byder på 320 værelser, alle med tv, telefon, minibar og badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet og hårtørrer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps