Precise House Düsseldorf

Tilbud

Precise House Düsseldorf

kr. 319,78

TRYP Düsseldorf er et moderne hotel i den nordlige del af Düsseldorf. Hotellet har et wellness-område og en asiatisk restaurant.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088295028
Kategori:

Beskrivelse

Düsseldorf er kendt for at være en by med masser af luksus shopping. Her er den eksklusive shoppinggade Königsallee, med butikker og varehuse. I Gamleby, som i øvrigt er et smukt sted at gå i, er der mere end 200 butikker, restauranter og pubber.
Benyt lejligheden til at tage en tur til Rhinen Tower, hvorfra du får en fantastisk udsigt over byen . I Düsseldorfs spændende museer at Goethe Museum og Heinrich -Heine Institute . Efter en stille stund , kan du tage en tur langs Rhinen , som løber gennem byen.
Dette hotel serverer morgenmad , frokost og middag i den asiatiske restaurant med åbent køkken. Hotellet har også et wellness-område med sauna , dampbad, spabad og fitnesscenter.
Alle gæsteværelser på Precise House Düsseldorf har telefon, radio , tv med betalings-tv, skrivebord , gratis trådløs internetadgang og badeværelse med panoramaudsigt brusebad og hårtørrer.

Copyright 2022 - Pilanto Aps