Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Tilbud

Restaurant, Hotel & Spa Savarin

Original price was: kr. 2.267,54.Current price is: kr. 1.045,23.

Forkæl dig selv med et ophold fuld af afslapning og flotte behandlinger på Hotel & Spa Savarin – Hampshire Classic i Rijswijk.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088469268
Kategori:

Beskrivelse

Det vidunderligt luksuriøse Hotel & Spa Savarin – Hampshire Classic ligger i Rijswijk lige udenfor Haag, og er tæt på en tennisklub og den sjove forlystelsespark Familypark Drievliet. Centrum af Haag ligger cirka fem kilometer fra hotellet.
I Rijswijk, vil du finde flere smukke grønne parker, hvor du kan finde øjeblikke af fred og afslapning. Fra den nærliggende bus og sporvognstoppested har du nem adgang til centrum af Haag, hvor du vil finde fine museer som Mauritshuis, hvor du kan beundre mesterværker af Rembrandt og Vermeer. I byen Delft, som ligger kun fire kilometer syd for hotellet, kan du slentre blandt smukke historiske seværdigheder.
I hotellets elegante restaurant kan du nyde en lækker morgenmad, frokost eller a la carte-middag. Efter en mindeværdig dag kan du komme tilbage til hotellet for at tage en dukkert i den indendørs swimmingpool eller slappe af i de forskellige typer af luksus saunaer. Det er også muligt at bestille en dejlig behandling i SPAet.
Hotellets 34 moderne værelser er alle indrettet med tv, telefon, minibar, luftkonditioering, te og kaffefaciliteter, wifi og safety box. Hvert værelse har et badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet, hårtørrer, badekåber og tøfler.

Copyright 2024 - Pilanto Aps