Staylong Hotel

Tilbud

Staylong Hotel

Original price was: kr. 2.012,92.Current price is: kr. 808,35.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400198860098
Kategori:

Beskrivelse

Staylong Hotel er et charmerende hotel beliggende i Täby i det nordlige Stockholm. Staylong er en perfekt kombination af hotel og privat lejlighed. Du bestemmer selv, hvor længe du bliver, om det er seks måneder, 1 måned eller få dage. Gratis parkering er tilgængelig for dig som gæst.
Værelserne på Staylong HotelHer bor du i hyggelige og fredelige lejligheder, så du som gæst får et så behageligt ophold som muligt. Hotellet tilbyder lejligheder i størrelserne 20-40 kvm. Alle lejligheder er moderne indrettet og her er der blandt andet fuldt udstyret køkken, tv, badeværelse, gratis Wi-Fi og komfortable senge.
Området omkring Staylong HotelStaylong Hotel ligger i rolige Täby Kyrkby men ikke langt fra hotellet ligger Täby Centrum hvor der er et stort udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Tæt på hotellet ligger også Roslagsbanan, som giver dig mulighed for nemt at komme rundt i Täby eller hvorfor ikke tage ind til Stockholm og udforske alle byens seværdigheder. Det er cirka 30 minutter til det centrale Stockholm.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!