The Dominican

Tilbud

The Dominican

kr. 1.296,75

The Dominican er et stilfuldt design-hotel, beliggende omgivet af seværdigheder og underholdning i alsidige Bruxelles.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088330893
Kategori:

Beskrivelse

The Dominican er et elegant design-hotel i gåafstand fra Grand Place i det centrale Bruxelles. Hotellet ligger bag den berømte Monnaie Teater og tæt på St. Michael og St. Gudula katedralen.
For dem der ønsker at fordybe sig i den rige kulturelle liv i Bruxelles, så er Brewery Museum et besøg værd. Der kan du lære hemmelighederne bag produktionen af den gode belgiske øl. Gå ikke glip af at se den berømte Manneken Pis, og den fantastiske udsigt over byen fra Atomium. Shopping kan gøres på Rue Neuve och Saint-Hubert shoppingcenter.
I det hyggelige hotel restaurant Grand Lounge serveres lækker frokost og middag, og i hotellets bar kan du bestille en sødmefyldt forfriskende drink. Slap af efter en lang og oplevelsesrig dag i saunaen eller det tyrkiske bad eller træne i fitnesscentret.
Værelserne er indstillet omkring en smuk gårdhave og har et fladskærms-tv, telefon, minibar, pengeskab, te og kaffe faciliteter og gratis trådløst internet. Badeværelset indeholder hårtørrer, regn bruser eller bad og toilet.

Copyright 2022 - Pilanto Aps