The Steam Hotel

Tilbud

The Steam Hotel

Original price was: kr. 503,45.Current price is: kr. 427,93.

The Steam Hotel er et nybygget spahotel på søen Mälaren. Den 18-etagers ångkraftsverket inhåller unikke spa erfaringer, spektakulære restauranter og Sveriges eneste actionbad.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534400194296066
Kategori:

Beskrivelse

På Steam Hotel booker du ikke bare et værelse, du booker en uforglemmelig oplevelse, en oplevelse du vil bære med dig i lang tid, og hvor hotellets personale altid vil gå den ekstra mil, så du ikke vil hjem . Steam Hotels ambition er trods sin størrelse at give følelsen af en personlig bolig, hvor hver detalje er nøje gennemtænkt. Dampkedler, turbiner og murstensvægge forbliver som smukke lån fra fortiden og minder om hotellets baggrund. Den industrielle råhed blandes op med industriel romantisk indretning, en kombination der resulterer i et hyggeligt miljø. Uanset om du er i en af de livlige restauranter, den unikke Pool Club eller de lækre værelser, vil du føle, at der ikke er noget sted, du hellere vil være.
Om Steam HotelMed sin unikke beliggenhed i et gammelt dampkraftværk tilbyder Steam Hotel en blanding af industriel historie og moderne luksus. Den 18-etagers bygning rummer 227 unikke værelser i industriel romantisk stil, 3 restauranter og 6 barer med et internationalt præg. Som om det ikke var nok, er der en 800 kvadratmeter stor poolklub, Sveriges eneste actionpool under samme tag og en udsigt over Mälaren, der vil tage pusten fra dig.
Værelserne på Steam HotelSteam Hotel tilbyder 227 værelser og suiter i forskellige størrelser og prisklasser i en industriel romantisk stil. Nyd en behagelig seng at sove i, et HD-tv til at se dit yndlingsprogram og luksuriøse badeværelser med bruser eller badekar. Hver detalje er nøje gennemtænkt, og alle værelser på Steam Hotel er unikke og kan derfor adskille sig inden for samme værelseskategori. Værelserne har også minibar, hårtørrer, strygejern, aircondition, garderobeskab og bluetooth-højttalere.
Steam Hotel Voltage Pool ClubPool Club betyder ifølge Steam Hotel en oplevelse for alle sanser. Her kan du nyde kolde drikke, varm damp, varme bade og gode dufte og smage. Hvorfor ikke starte med et glas champagne i en af de store bløde senge omkring den åbne ild og derefter nyde en dukkert i afslapningsbassinet? Gå heller ikke glip af The Steam Hotels dampende varme saunaritual før et iskoldt brusebad. Nyd et dejligt bar-hangout med drinks og en DJ i restauranten med en mere enkel barmenu, hvorefter du synker ned i den udendørs pool og suger til dig af den fantastiske udsigt over Mälaren.
Bemærk venligst, at adgang til Voltage Lounge Pool Club ikke er inkluderet i prisen, men bestilles på stedet, afhængigt af tilgængelighed. Aldersgrænse på 18 år gælder. Klik på værelsestypen eller tilbuddet for at se information om entré inkluderet. Ønsker du garanteret adgang til Voltage Lounge Pool Club, anbefaler vi, at du booker en pakke. Hvis du bestiller værelse og morgenmad, bestilles entré afhængigt af tilgængelighed, når du tjekker ind, for SEK 295 pr. person (prisen kan ændres).
Restauranter og barer på Steam HotelSteam Hotel har ikke kun én, men tre imponerende restauranter og i alt 6 barer, der tilbyder noget for enhver smag og enhver lejlighed. Mere er simpelthen mere. Nyd et glas boblende i champagnebaren i lobbyen, prøv gin i det gamle turbinerum eller nyd en cocktail på 18. etage med en spektakulær udsigt over byen og Mälaren. I restauranterne kan du forvente service i høj klasse og god mad med inspiration fra det asiatiske, amerikanske og italienske køkken.
Aktiviteter på Steam HotelDu kommer aldrig til at kede dig på Steam Hotel. Playground er det ultimative tilholdssted, hvis du vil udfordre dine rejsekammerater i billard, shuffleboard, bordtennis eller arkadespil. På legepladsen finder du også den italiensk-inspirerede restaurant og masser af dejlige sofagrupper at slappe af i. Udover dette er der en luksuriøs biograf, der viser to film per aften og i karaokerummet kan du synge med. Under samme tag ligger også Sveriges første actionpool, Kokpunkten, som er perfekt til den eventyrlystne familie. Udover at slappe af i dit hyggelige værelse eller blive genfødt i spa-afdelingen, er The Steam Hotel fuld af sjove aktiviteter.
Beskrivelsen af hotellet er automatisk oversat af Google Translate

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!