Top Hotel Krämer

Top Hotel Krämer

kr. 1.090,64

Oplev den historiske og mangesidede Koblenz i løbet af en weekend på Top Hotel Krämer, hvor du bor i komfortable og moderne værelser.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088543289
Kategori:

Beskrivelse

Familieejede Top Hotel Krämer ligger i Koblenz, en af Tysklands ældste byer, med tæt nærhed til hovedbanegården og gode shoppingmuligheder. Inden for gåafstand er den storslåede Schloss Kurfürstliches som har en smuk udsigt over floden Rhinen.
Koblenz er en by med en rig historie der spænder over mere end 2000 år tilbage i tiden. Lær om byens fortid med besøg på seværdigheder såsom fæstningen Ehrenbreitstein, eller tage en guidet tur gennem den gamle bydels charmerende gader. Fra Deutsches Eck kan du se ud over sammenløbet af floderne Rhinen og Mosel som er flittigt tjent med masser af imponerende både.
Få en god start på dagen med en dejlig morgenmad som serveres i morgenmadsrestauranten. I hotellets omgivelser finder du flere gode restauranter og spisesteder, hvor du kan spise en lækker frokost eller middag. Efter en oplevelsesrig dag i Koblenz kan du slappe af i hotellets bar med en dejlig drink.
De 33 værelserne har TV, radio, badeværelse med toilet, badekar eller brusebad og hårtørrer.

Copyright 2023 - Pilanto Aps