Trans World Hotels Kranichhöhe

Tilbud

Trans World Hotels Kranichhöhe

kr. 475,00

Lindner Sport & Aktiv Hotel Kranichhöhe tilbyder et afslappende ophold med smukke omgivelser og et omfattende wellness-center.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088290905

Beskrivelse

Dette hotel er smukt beliggende i et grønt område med perfekte forhold for afslappet vandreture, gåture eller cykelture. Hotellet er beliggende mellem Bonn og Köln, og det er nemt at gå ind i de to byer, der tilbyder spændende attraktioner, shopping og hyggelige restauranter.
Gå ikke glip af den storslåede Köln Katedral, Köln Zoo eller den smukke gamlebyen. I Bonn er Beethoven-hus, hvor du kan lære mere om den berømte komponist.
Hotellets restaurant serverer både nationale og internationale retter. Derudover er en bar som tilbyder forskellige varme og kolde drikke. Hotellet tilbyder et stort wellness-område med forskellige sportsaktiviteter såsom zumba, spinning og motionsrum. Der er også en swimmingpool, sauna, dampbad og mulighed for at bestille en massage.
Alle 114 værelser er udstyret med bad, toilet, hårtørrer, TV med betalings-tv, telefon og minibar. Der er også ikke-ryger værelser.

Copyright 2022 - Pilanto Aps