3 ideer til hyggelige aktiviteter for 2 veninder

Veninder på ferie
3 ideer til hyggelige aktiviteter for 2 veninder
Henrik Andersen
-
15/08/2022
-

Trænger dig og din veninde til lidt hyggetid, uden børn og mand? Et lille frirum hvor I kan dyrke jeres venskab og få slappet af og ladet op, kun i selskab med hinanden? Har I en travl hverdag, hvor der ikke er meget tid tilovers til hinanden og jeres venskab?

Kig med her og få nogle gode ideer til hyggelige aktiviteter I kan foretage jer, mens I får snakket og hygget. Her er 3 gode ideer til den perfekte venindedate, som I sent vil glemme.

1. Den nemme – luksusbrunch og en shoppetur

Er I til spontane dates, så er en lækker brunch efterfulgt af en shoppetur en hurtig og fed måde at tilbringe nogle timer sammen. Måske kan I være heldige at finde en deal på en luksusbrunch for to.

Sådan en brunch er udover at være vild lækker, også en god anledning til gode snakke og et godt grin sammen. Ofte er veninde shoppeture helt ideelt, når der er udsalg. Så får man mere for pengene.

Efter en lang shoppetur er det måske tid til en lille kop kaffe inden turen går hjem til hver sin familie.

2. Den sofistikerede – Tag til vinsmagning

Tilmeld jer en vinsmagning, og bliv klogere på den skønne drik med de mange nuancer. Få en oplevelse der udvider jeres viden, og skaber hygge og grobund for en god snak.

De fleste elsker et godt glas vin til maden, men vil måske gerne vide lidt mere om den ædle drik. Hvad passer til hvilken ret? Bliv klogere samtidig med at I hygger jer som veninder.

Få en skøn oplevelse på en hyggelig måde. Måske bliver I så gode til det med vin, at I kan brillere med jeres viden til den næste familiefest.

3. Den luksuriøse – Weekendophold

Trænger I bare til at tanke op på ro, fordybelse, velvære og venindetid? Et weekendophold er helt genialt, da man kommer lidt væk hjemmefra, får slappet af og snakket.

Vælger man et spaophold, kan man også få en tiltrængt velvære for hele kroppen, da man der har adgang til spa og sauna. Samtidig kan man ofte tilkøbe massage og ansigtsbehandling, hvilket bare er lækkert og gør opholdet endnu mere luksuriøst.

Ofte er der inkluderet morgenmad og én middag i sådan et weekendophold, og hvis man så ønsker vin er det muligt at tilkøbe. Se mere her.

Nogle gange kan det bare være rart med nogle gode ideer til aktiviteter, man kan foretage sig sammen. Her er der endnu flere.

Copyright 2022 - Pilanto Aps