Glamping i Danmark

Par på glamping-ferieGlamping er for dig, der gerne vil bringe lidt luksus og komfort med ud i naturen, når du er på camping. Vil du gerne campere på opgraderede vilkår og en bedre komfort, så er glamping lige noget for dig. Se her, hvordan du kan komme til at bo, og hvor du kan booke et ophold.

Du kan tage på glamping i Danmark flere steder. Tag på luksusudgaven af camping herhjemme om sommeren, og oplev alt det bedste ved campinglivet på dit ophold. Se på udvalget, og bestil din tur med det samme.

Hvad er glamping?

Glamping er et forholdsvis nyt begreb inden for camping. Selve ordet er en sammentrækning af glamour og camping. Det vil sige, at man har trukket alt det primitive og besværlige ud af campinglivet og tilføjet det en god portion luksus og komfort.

Det betyder, at du ikke behøver at slå teltet op eller tage det ned igen. Det betyder også, at du har rigtige møbler i stedet for soveposer og liggeunderlag. Nogle steder indbefatter tilbuddet ekstra god forplejning, et opvarmet telt, spa- og bademuligheder og så videre.

Med andre ord så er glamping som at være på hotel – bare ude i naturen. Lyder det som en campingform, der tiltaler dig? Så se, om ikke et af disse tilbud på glamping-ophold kan friste dig.

Hvor kan du tage på glamping i Danmark?

Der er flere steder i landet, hvor der tilbydes glamping. Der kan være forskel på, hvor luksuriøst opholdet er, men der er gode muligheder for glamping rundt omkring i Danmark. Se for eksempel på de tilbud, der vises her i udvalget. De indeholder forskellige grader af luksus og komfort, men de er alle sammen meget attraktive.

Nogle af teltene ligger i direkte forbindelse med en campingplads eller et hotel, andre ligger mere afsides. Der kan også være forskel på teltenes størrelse og møblering. Under alle omstændigheder behøver du ikke have den helt store bagage med, når du camperer på første klasse.

Se, hvor i landet du kan booke et glamping-ophold. Hvor vil du helst holde fri? Hvilket telt vil du helst bo i? Der er nok at vælge imellem.

Når du er på camping på den måde, så skummer du fløden af fordelene ved camping og slipper for alt det besværlige og ukomfortable. Slap af, og nyd livet, mens du/I er på weekend eller ferie i et luksustelt.

Se udvalget af glamping-oplevelser her!

Vil du gerne opleve campinglivets glæder på den glamourøse måde? Så bestil et ophold – og begynd at glæde dig til at skulle afsted.

Viser alle 10 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!