Gourmetophold

Smag lækker mad på et gormetopholdGourmetophold … prøv at smage på ordet. Det smager af eksklusivitet. Og både smag og eksklusivitet er da også de to bedste ord, der betegner et gourmetophold. Her er der nemlig fokus på gourmetmad og ofte også en eller anden form for velvære, som f.eks. spabad, massage eller lignende. Nederst på siden finder du et varieret udvalg af gourmetophold, du kan bestille online.

Typisk består et gourmetophold af en særdeles eksklusiv middag, en overnatning på lækkert værelse og et varieret udvalg af morgenmad, inden du vender snuden hjemad igen. Før eller efter middagen eller efter morgenmaden kan der være tilbud om forskellige aktiviteter.

Gourmetophold med luksuriøse tilbud

Tilbuddene kan være alt lige fra spa, massage eller sauna, over yoga, sejlture eller golf, til kulturelle oplevelser, som f.eks. guidede ture og rundvisninger.

Hvis det er de forskellige ekstra tilbud om aktiviteter, der tiltrækker dig, bør du vælge dit ophold efter de faciliteter og tilbud stedet annoncerer med. Men hvis du ikke har tænkt dig at deltage i nogen tilbud, så kan du kigge efter, hvilken type mad stedet tilbyder. Her kan der virkelig være stor forskel.

Dog kan du altid være sikker på, at kvaliteten af maden er i top. Men derudover kan der være lagt vægt på forskellige parametre. Det kan være tilberedningsmåden, som kan strække sig lige over Heston Blumenthal-metoder til gammeldags tilberedt mad. Eller det kan være ingredienserne, som kan være f.eks. ingredienser fundet i naturen – biller, larver, svampe, skovsyre osv. Eller det kan være ingredienser med specielle egenskaber – f.eks. antiinflammatoriske egenskaber eller ingredienser, der booster forbrændingen. Men det kan også ”bare” være festlig og lækker mad af kvalitetsråvarer for feinschmeckeren.

Giv et ophold i gave

Et gourmetophold er den perfekte gave – enten til dig og din partner eller til et par, du holder af, og som du synes fortjener lidt forkælelse eller opmuntring. Ét er i hvert fald sikkert – et sådant ophold er perfekt til at få kærligheden til at blusse op igen, hvis der er gået lige lovligt meget hverdag i den.

Men det behøver selvfølgelig ikke at gå dårligt i parforholdet, for at du kan bestille et så eksklusivt ophold.

Bestil et gourmetophold online – Se udvalget her!

Herunder kan du se et udvalg af forskellige typer ophold, som er ekstra eksklusive. Du klikker blot på Køb nu-knappen, så kommer du til forhandlerens hjemmeside, hvor du med få klik kan bestille opholdet – enten som gavekort, eller så det kommer pronto i din indbakke. Leder du etfer en anden type ophold for en weekend, så tjek oversigten her.

Viser alle 6 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!