Kroophold i Danmark

Romantisk soveværelse på et hyggeligt kroopholdEt kroophold byder på et hyggeligt værelse, en behagelig seng, naturskønne omgivelser, måske mulighed for spa, motion, golf eller andre aktiviteter, lækker mad i restauranten, venligt og gæstfrit personale. What’s not to like. Find det perfekte kroophold i udvalget herunder, og læs mere om opholdet, og bestil det direkte på udbyderens hjemmeside.

Et kroophold er perfekt, når kærligheden skal plejes, stressen skal reduceres, eller du på en eller anden måde skal adspredes fra et eller andet i din hverdag. Men selvom der er personale til at tage sig af rengøring og madlavning, så kan opholdet sagtens byde på aktiviteter. Aktiviteter som du har endnu mere tid til at deltage i, fordi andre tager sig af de kedelige pligter.

Kroophold i hele landet

Uanset om du har lyst til at komme langt væk hjemmefra, eller du bare har behov for at komme lidt væk hjemmefra uden at skulle bruge for meget tid på transport, så kan du finde en kro, et slot, et gods eller lignende, hvor du kan bestille et afslappende ophold på et par dage eller mere.

Som du kan se i udvalget her, kan du finde kroophold både i Jylland, på Sjælland, Fyn og øerne og sågar også i nogle af vores nabolande.

Sådan vælger du destination

Når du kigger på billeder og reklamer for de forskellige gæstgiverier, ser det altid idyllisk og hyggeligt ud – det er det også – men har du et specielt formål med din miniferie, bør du vælge dit opholdssted ud fra det.

Er formålet ren afslapning, så vælg et sted, hvor der er spa- og wellnessfaciliteter, swimmingpool og/eller sauna.

Er du på jagt efter en romantisk weekend – måske skal kærligheden genoplives – så vælg et sted i idylliske omgivelser. Gerne ude på landet med skov, strand og skøn natur i nærheden. Find evt. et sted, som er indrettet i romantisk vintagestil.

Hvis du gerne vil opleve nye ting, så er et sted langt væk hjemme fra en god idé. Evt. i et af vores nabolande – eller i Jylland, hvis du bor på Bornholm og omvendt. Nogle kroophold tilbyder aktiviteter, som f.eks. ture i området, rundvisning i interessante bygninger, fiskeri, golf eller østerssafari, specielle smagsoplevelser osv.

Afklar også med dig selv, om du er mest til storbyen, eller du gerne vil ud på landet.

Sådan køber du et kroophold – Tjek udvalget her!

Når du køber et ophold på en kro, kan du gøre det på to måder. Du kan enten købe det som et gavekort – til dig selv eller en anden – eller du kan købe opholdet med det samme, og få den leveret i din indbakke. Find flere weekendophold i udvalget her.

Viser alle 20 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!