Forlænget weekend

Par på vej på forlænget weekendGiv hinanden tid til at være sammen helt uforstyrret på en forlænget weekend. Det er altid sundt både for dig, din partner og jeres forhold at komme lidt væk hjemmefra. En forlænget weekend kan tilbringes på mange måder og på flere steder. Se det alsidige udvalg af pragtfulde weekendophold nederst på siden, og vælg det ophold, I helst vil have.

En forlænget weekend kan have mange overskrifter. Den kan finde sted på et bestemt sted i landet, og den kan have et bestemt tema. Hvilken form for lang weekend vil være lige i øjet i forhold til jer? Book jeres næste weekendophold på et af de foreslåede steder.

Hvilken slags forlænget weekend kan du booke?

Som det fremgår af udvalget af forslag til forlængede weekender, så kan sådan en ekstra lang weekend være skruet sammen på forskellige måder. Den kan for eksempel have en af disse overskrifter:

Som du kan se, er der mange forskellige gode tilbud på et weekend-ophold at vælge imellem. Her kan I enten vælge et koncept, som I er trygge ved, eller I kan rykke jer lidt eller meget ud af jeres komfortzone. Måske skal I vælge noget, som er helt nyt for jer begge to? Det kan også være en god udfordring og en spændende oplevelse.

Se alle de vidunderlige tilbud på en weekend-pakke her. Så er det bare at vælge det mest attraktive tilbud om en herlig weekend. Hvad er I mest til?

Hvor kan du tage på forlænget weekend?

Der er ret mange dejlige steder i Danmark, hvor du kan tage på en lang weekend. Det kan du i alle landsdele. Desuden findes der nogle lige så skønne steder i Sydsverige og i det nordlige Tyskland, der også tilbyder en fristende weekend-pakke for to.

I kan naturligvis tilbringe meget tid på stedet, men det er også spændende at besøge et nyt område. Efter oplevelserne er det rart at kunne trække jer tilbage til jeres værelse, hvor I kan slappe af eller nyde stedets faciliteter.

Er det længe siden, at du og din partner eller gode ven har været på weekend eller ferie sammen? Så er det nok ved at være på tide, at det sker igen. Hvad med at prøve en færdig weekend-pakke? Det er så dejligt nemt, og der er sørget for det hele. Så er der bare tilbage at nyde jeres ophold.

Bliv inspireret af udvalget her!

Bestil en forlænget weekend fra udvalget herunder – vælg selv hvor og hvornår – eller find flere weekendophold her.

Viser alle 131 resultater

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!