Kurhotel Drei Birken

Tilbud

Kurhotel Drei Birken

Original price was: kr. 1.305,32.Current price is: kr. 1.111,51.

Kurhotel Drei Birken er tæt på en spa-haver i den tyske by Bad Rothenfelde i Niedersachsen. Alle værelser har balkon.

Gå til shop

Beskrivelse

Fire stjernede Kurhotel Drei Birken er i den tyske Bad Rothenfelde, ved siden af den grønne Teutoburgerskoven og inden for gåafstand til et spa-haver og flere butikker.
Naturelskere som opholder sig i Kurhotel Drei Birken har virkelig kommet til det rette sted. Beliggende på kanten af Teutoburgerskoven som tilbyder vidunderlige vandre- og cykelruter til dig at udforske. Bad Rothenfeldes spa haver på cirka 18 hektar giver dig flere muligheder for at finde fred blandt smukke natur og damme. En tur til Osnabrück for shopping gører din ferie komplet.
Start din dag med en lækker morgenmad i morgenmadslokalet på hotel. Til frokost og middag kan du vælge fra en af de varierede menuer i hotellets restaurant. I godt vejr kan du endda sidde på terrassen. Når du er klar til at slappe af kan du tage en dukkert i swimmingpoolen eller tage en tur i saunaen eller varme up i det tyrkiske dampbad.
De 48 komfortable værelser på Kurhotel Drei Birken er udstyret med et tv, telefon, radio, skrivebord, minibar, pengeskab, gratis trådløs internetadgang og badeværelse med badekar og/eller bruser, toilet, hårtørrer og badekåbe. Desuden har alle af hotelværelset balkon.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!