Pier 5 Hotel

Pier 5 Hotel

kr. 979,00

First Hotel Aalborg er centralt beliggende i Aalborg med byens faciliteter inden for kort afstand. Det byder på pæne værelser med komfortable senge.

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2534402088441154
Kategori:

Beskrivelse

Oplev Aalborg, en by fuld af kontraster, liv og glæde. Det nyrenoverede Pier 5 Hotel ligger centralt i Aalborg, med byens seværdigheder og shopping inden for rækkevidde af hotellet. Nyd udsigten over Limfjorden fra hotellets private terrasser med en drink.
Faciliteter på hotellet
På Pier 5 Hotel er der noget for enhver smag. Når du træder ind i vores hyggelige lounge, er vores receptionister klar til at hjælpe dig. I mellemtiden kan du nyde en kop kaffe eller nogle lækre snacks. Hotellets morgenmadsrestaurant og bar ligger ved siden af receptionen og er moderne indrettet. Begge værelser har en fantastisk udsigt over Limfjorden og giver dig en smag af de skiftende årstider – perfekt til at få en god start på dagen eller slappe af efter en lang dag fyldt med shopping, møder eller besøg på turistattraktioner. Hotellet har et fitnesscenter, som gæsterne kan benytte gratis. Der er offentlig parkering omkring hotellet. Parkering kan ikke forudbestilles og er mod betaling. Pier 5 Hotel har også kæledyrsvenlige værelser, som kan bookes mod et tillægsgebyr og omfatter lån af en hundeseng, mad- og vandskål samt en gave.
Værelser på Pier 5 Hotel
Pier 5 Hotel har i alt 154 store værelser på 20 km2 eller derover, som alle har smukke parketgulve, fladskærms-tv, trådløst bredbånd, hårtørrer, komfortable senge og badeværelser med økologiske badeværelsesprodukter. Hvert værelse har et kontorhjørne med skrivebord og stol, perfekt til dem, der ønsker at kombinere arbejde og afslapning under deres ophold. Der er gratis trådløs internetadgang på hele hotellet.

Copyright 2024 - Pilanto Aps
Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!